Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Teaser trailer για το Deathgarden

*
Η Behaviour Interactive,  γνωστή από το Dead by Daylight, δημοσιοποίησε το πρώτο trailer για το Deathgarden το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη και τα πρώτα δείγματα έχουν σαν βασικό σημείο αναφοράς την άκρατη βία και το σασπένς. Αν και δεν είναι κάτι παραπάνω από ένα teaser, στο βίντεο διακρίνονται αρκετά κοινά στοιχεία με τον πρότερο τίτλο των developers, λόγου χάρη ένα logo πάνω σε armor καθώς και η ανατριχιαστική ατμόσφαιρα, γεγονός που δεν έμεινε άνευ πολλαπλών ερμηνειών. Το παιχνίδι είναι ένα 5v1 multiplayer shooter, όπου ένας ισχυρός κυνηγός πρέπει να εξοντώσει τους περισσότερους αλλά πιο αδύναμους, παίκτες-θηράματα. Το Deathgarden θα είναι διαθέσιμο για δοκιμή στην επερχόμενη PAX East στην Βοστώνη, ενώ όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για την closed beta για PC στην επίσημη ιστοσελίδα του τίτλου, με άγνωστη ακόμα ημερομηνία έναρξης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*